Blog,  Food,  News

Biologisch Voedsel Wordt Mainstream!

De manier waarop Walmart zich met biologische producten bezighoudt, houdt in dat de interesse voor natuurlijke voeding niet alleen voor de cliché-wellness-voedselverslaafde is, maar ook voor de normale shopper. Dit houdt in dat meer mensen op de hoogte zijn van de bedreigingen van het eten van synthetisch bereide en erfelijk aangepaste voedselvariëteiten en dat ze hun voedingspatroon moeten veranderen. Ik denk dat de oppositie tussen Walmart en conventionele welzijnsvoedselmarkten problemen veel meer aan het licht zal brengen. Mijn verwachting is dat iemand natuurlijke en niet-natuurlijke voedselvariëteiten naast elkaar zal zien, ziet dat de kosten vergelijkbaar zijn en voor natuurlijk kiest. Mijn fantasie zou zijn dat individuen dan ook nieuwe natuurlijke voedselvariëteiten zouden kopen. Dit zou het ook mogelijk maken dat natuurlijke veeboeren zonder GGO-producten voordeliger blijken te zijn. Individuen accepteren ten onrechte dat, aangezien natuurlijke producten duurder zijn, de boeren meer cashflow krijgen. Eigenlijk kost het meer om op natuurlijke wijze te kweken. Entire Foods is er al lang van overtuigd dat zij “de inkoopspecialisten zijn voor onze klanten en niet de verkoopspecialisten voor de makers”. Helaas heeft deze eens zo vooruitstrevende food-to-fork-markt hun voordelen verloren, omdat meer supermarkten klanten een betere manier van eten moeten bieden. Ik vertrouw erop dat winkels zoals Walmart de trots en het moeilijke werk van deze kleine natuurlijke boeren in handen hebben en hen ook helpen om meer cashflow te krijgen.

Ik weet niet waarom en misschien had het te maken met de behoefte aan een deel van de zich ontwikkelende “natuurlijke” markt. Het kan me echter niets schelen, omdat alles wat mensen ertoe aanzet om kwaliteitsvoedselbeslissingen te bekijken, kopen en eten, acceptabel is. Ik denk dat het vermakelijk is dat Walmart een disclaimer heeft waarin staat: “Dit heeft niets te maken met het vertellen aan onze klanten wat ze moeten eten, noch is het een ondersteuning van specifieke voedselvariëteiten. Het hangt samen met het gebruik van onze schaal om toegang te geven tot de beslissingen die momenteel een buitensporig aantal gezinnen in ons land ontwijken. Het is slechts één manier waarop we onze klanten helpen om geld opzij te zetten zodat ze een beter leven kunnen leiden.” Ik vermoed dat ze er de voorkeur aan zouden geven individuen niet te vervreemden die de rest van de voedselpaden beladen met behandeld voedsel kopen! In ieder geval zal ik elke mate van welzijnsmindfulness nemen die ik kan krijgen!

Er zijn alternatieve benaderingen om geluid te kopen tegen een redelijke of minder dure prijs.

Echt uitstekende en over het algemeen plezierige (voor mij) manieren om natuurlijke producten te kopen, is winkelen op de boerenmarkt in de buurt. (Er is zelfs een site genaamd Local Harvest om je te helpen bij het vinden van de boerenmarkt die het dichtst bij je in de buurt is!) Ik vind het leuk om meer kennis te maken met de handelaren en te beseffen wat de beste producten zijn om te kopen voor het seizoen of zelfs die dag. Onze eerste voorgangers hadden geen voedsel dat van ver werd vervoerd. Misschien aten ze het nieuwe voedsel dat voor hen toegankelijk was en daarna verouderd / verfijnd en ingeblikt om later te eten. Dit redde het voedsel, maar gaf belangrijke goede darmmicroben die hun onkwetsbare kaders en algeheel welzijn hielpen.

Zoals gewoonlijk moet je je eigen kampioen zijn en de bevestigingen controleren op alles wat je koopt. Beste betrouwbare richtlijn: als je het niet kunt verwoorden of geen idee hebt wat het zal zijn, is het vermoedelijk NIET nuttig voor je darmen! Ruwe, volledige, natuurlijke, gerijpte probiotische voedselvariëteiten helpen bij het vernieuwen van geweldige darmbacteriën, aminozuren en levende verbindingen, die je nodig hebt als je niet eet zoals je zou moeten EN in ieder geval als je goed eet. Verouderde voedingssoorten zijn net zo belangrijk voor je lichaam als drinkwater. Je lichaam heeft het nodig om te worden aangepast, zodat je lichaam de fundamentele supplementen voor het brede scala aan verschillende voedselbronnen die je eet goed opneemt en overbrengt. Een gezonde darm stijgt naar een solide lichaam, psyche en leven!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share